Voor uw antieke kaart en plattegrond
Christiaan IV, koning van Denemarken, als paus verkleed, bootst met zijn hovelingen een processie na (Denemarken)HOME - KAARTEN - PRENTEN - ATLASSEN - INFO -
Antieke prent Christiaan IV, koning van Denemarken, als paus verkleed, bootst met zijn hovelingen een processie na (Denemarken)
afbeelding van prent Christiaan IV, koning van Denemarken, als paus verkleed, bootst met zijn hovelingen een processie na van Jan Luyken (Adel, )

Informatie over de prent Christiaan IV, koning van Denemarken, als paus verkleed, bootst met zijn hovelingen een processie na

TitelChristiaan IV, koning van Denemarken, als paus verkleed, bootst met zijn hovelingen een processie na
Nummer8660
MakerJan Luyken
Uitgeven in1698
Beeldformaat15,5 X 11 centimeter
Beschrijving

Afbeelding van Christiaan IV, koning van Denemarken en Noorwegen. Uit Historische Kronyck door J.L. Gottfried, uitgegeven door Pieter van der Aa. Bruin verkleurd, donkere vlek. Kleine marges, en aan de onderkant is een strook papier bevestigd.

prijsOriginele kaart: 35 euro
We kunnen de prent Christiaan IV, koning van Denemarken, als paus verkleed, bootst met zijn hovelingen een processie na ook voor u inlijsten in een mooie Wortelnoten lijst met zuurvrij roomwit passe-partout.
IngelijstDeze gravure ingelijst 73 euro

Bij deze prent ontvangt u van ons een certificaat van echtheid zoals:
Voorbeeld certificaat van echtheid van atlasenkaart

Klik voor: meer prenten van Adel en koningshuizen
meer Personen prenten
overzicht van alle onderwerpen prenten

Meer kaarten en prenten van Denemarken


Alle kaarten en gravures op deze site zijn gegarandeerd orgineel tenzij anders aangegeven.
HOME - KAARTEN - PRENTEN - ATLASSEN - INFO - - PRIVACY
Uw gastheer
Jacob Kuyper:
Jacob Kuyper, des lands belangrijkste kartograaf in de 19e eeuw en uw gastheer op atlasenkaart.nl

Nieuw:
Gemeente Hemelumer-Oldephaert en Noordwolde

Philippijnsche Eilanden

Molukken

aanwinsten | gebruik beeldmateriaal | inspired by: kruisbestuiving: benut kennis optimaal - www.kuisbestuiving.nl | contact | RSS | Links | | privacy
Niets mag zonder toestemming van deze site worden overgenomen

Zoekt u een Oude Kaart, historische prent of plattegrond? Kijk gerust rond op atlasenkaart.nl. Wij hebben kaarten van Jan Luyken . kijk hier voor meer en van Denemarken zoals Christiaan IV, koning van Denemarken, als paus verkleed, bootst met zijn hovelingen een processie na Vindt u niet de kaart of prent die u zoekt? Neem dan contact met ons op!. Wij kunnen uw kaart of gravure ook voor u inlijsten.